Συστήματα ασφαλείας

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η εταιρεία μας εμπορεύεται, μελετά και εγκαθιστά, συστήματα συναγερμού των μεγαλύτερων διεθνώς κατασκευαστών οίκων, ιδανικά για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες.

Τα συστήματα συναγερμού αποτελούνται από την Κεντρική Μονάδα με το πληκτρολόγιό της, την εξωτερική και εσωτερική σειρήνα και τους αισθητήρες ανίχνευσης παραβίασης.

Τα συστήματα συναγερμού τοποθετούνται μετά από μελέτη του τεχνικού τμήματος σε κατάλληλες θέσεις, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη του χώρου. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν παραβίαση, ενεργοποιούνται, θέτουν σε λειτουργία τις σειρήνες του συστήματος και μεταδίδουν κωδικοποιημένα σήματα συναγερμού στον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων της Askounis Security, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexor

 
Με το νέο ασύρματο σύστημα ασφαλείας από την DSC, το νέο ALEXOR, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε στο σπίτι σας το καλύτερο σύστημα ασφαλείας στην αγορά σήμερα. Με ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών, το σύστημα προσφέρει πλήρη ασφάλεια.

Το ALEXOR είναι το πρώτο ασύρματο σύστημα με πραγματική αμφίδρομη επικοινωνία με όλα τα περιφερειακά του. Με αυτό τον τρόπο και με την κρυπτογράφηση των σημάτων επικοινωνίας, είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας. Το ALEXOR προσφέρει την αξιοπιστία των ενσύρματων συναγερμών με την ευκολία που παρέχει η ασύρματη τεχνολογία.