Μερικές μόνο από τις λύσεις που σας προσφέρουμε!


Συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία μας εμπορεύεται μελετά και εγκαθιστά, συστήματα συναγερμού των μεγαλυτέρων διεθνώς κατασκευαστών οίκων ιδανικά για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες.
Τα συστήματα συναγερμού αποτελούνται από την Κεντρική Μονάδα με το πληκτρολόγιό της, την εξωτερική και εσωτερική σειρήνα και τους αισθητήρες ανίχνευσης παραβίασης.
Τα συστήματα συναγερμού τοποθετούνται μετά από μελέτη του τεχνικού τμήματος σε κατάλληλες θέσεις ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη του χώρου. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν παραβίαση, ενεργοποιούνται, θέτουν σε λειτουργία τις σειρήνες του συστήματος και μεταδίδουν κωδικοποιημένα σήματα συναγερμού στον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων της Askounis Security που λειτουργεί σε 24ωρη βάση

Συστήματα CCTV

Η εταιρεία μας εμπορεύεται και εγκαθιστά Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, των μεγαλύτερων διεθνώς κατασκευαστών. Αποτελούνται από κάμερες, μόνιτορ και καταγραφικά για επαγγελματική χρήση, τα οποία τοποθετούνται στους χώρους σας και καλύπτουν εσωτερικά και εξωτερικά παρέχοντας υψηλή ασφάλεια.

Τα συστήματά μας καταγράφουν και μεταδίδουν εικόνα και ήχο μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε απομακρυσμένα σημεία, ακόμα και σε κινητό τηλέφωνο

Κατάλληλα για βιομηχανίες, επιχειρήσεις αλλά και για οικιακή εφαρμογή και χρήση.

Ελεγχος πρόσβασης

Το access control είναι ένας συνδυασμός μηχανημάτων και προγραμμάτων, με τα οποία μπορούμε και ελέγχουμε την είσοδο, την έξοδο και τον χρόνο παραμονής του προσωπικού μίας επιχείρησης.
Επίσης, μπορούμε να επιτρέπουμε ή να απαγορεύουμε την πρόσβαση κάποιου (ανάλογα με το τμήμα του και τις αρμοδιότητές του) σε διάφορα σημεία της επιχείρησης.
Συνήθως ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης αποτελείται από κεντρική μονάδα, καρτοαναγνώστες, κεντρικό ελεκτή, λογισμικό διαχείρισης, ηλεκτρικές κλειδαριές κτλ.

Πυρασφάλεια

Το σύστημα πυρανίχνευσης προειδοποιεί για τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Οι ανιχνευτές μπορούν και ανιχνεύουν καπνό ή διάφορες χημικές αναθυμιάσεις και στέλνουν σήμα συναγερμού στην κεντρική μονάδα της πυρανίχνευσης, η οποία στην συνέχεια (εφόσον είναι συνδεδεμένη με κεντρική μονάδα συναγερμού) στέλνει τον συναγερμό πυρκαγιάς στον Κεντρικό Σταθμό της εταιρείας μας, ο οποίος ειδοποιεί και τα αντίστοιχα αρμόδια άτομα (φύλακες, πυροσβεστική κλπ).

Κέντρο λήψης

Κεντρικός Σταθμός λήψεως σημάτων συναγερμού

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Η Askounis Security διατηρεί σε πλήρη επιχειρησιακή  λειτουργία ιδιόκτητο κεντρικό σταθμό 24ώρης βάσης πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο, με σκοπό την επιτήρηση των συστημάτων συναγερμού, την Άμεση Επέμβαση όπου χρειάζεται, καθώς και την υποστήριξη των στατικών φυλάξεων.

 

Αμεση επέμβαση

Το εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας με ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων περιπολεί σε συγκεκριμένες περιοχές και επεμβαίνει άμεσα σε κάθε σήμα συναγερμού ή έκτακτη ανάγκη. Η επιτήρηση των χώρων γίνεται καθημερινά με σταθερό δρομολόγιο σε άτακτες ώρες και το προσωπικό τις εταιρίας προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες σε :

- απόπειρα διαρρήξεως
- ληστείας - κλοπής
- δολιοφθοράς
- πυρκαγιάς
- ατυχημάτων
- υλικών ζημιών

Στατικές φυλάξεις

Οι ένστολοι φύλακες της Αskounis Security έχουν επιλεγεί προσεκτικά με κριτήρια τον χαρακτήρα, το λευκό ποινικό μητρώο, την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και έχουν παρακολουθήσει  τα προγράμματα εκπαίδευσης της εταιρείας.

Αναλαμβάνουν την φύλαξη κάθε χώρου.

Τεχνική υποστήριξη

Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Οι τεχνικοί μας λειτουργούν ως τεχνικοί σύμβουλοι οι οποίο μπορούν και τηλεφωνικά να διαγνώσουν  και να δώσουν λύσεις για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Στο χώρο του πελάτη

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας πραγματοποιεί επισκευές στο χώρο (On-site service) του πελάτη, μέσα σε 24 ώρες, από την τηλεφωνική του κλήση.

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Το τεχνικό μας τμήμα παρέχει την δυνατότητα απομακρυσμένου service μέσου PSTN, ISDN ή ADSL γραμμής και να παρέμβει στο μηχάνημα του πελάτη, ώστε να διαγνώσει και να δώσει λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Alexor

Με το νέο ασύρματο σύστημα ασφάλειας από την DSC το νέο ALEXOR, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε στο σπίτι σας το καλύτερο σύστημα ασφάλειας στην αγορά σήμερα. Με ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών, το σύστημα προσφέρει πλήρη ασφάλεια.

Το ALEXOR είναι το πρώτο ασύρματο σύστημα με πραγματική αμφίδρομη επικοινωνία με όλα τα περιφερειακά του, με το τρόπο αυτό και με την κρυπτογράφηση των σημάτων επικοινωνίας είστε σίγουρη για την ασφάλειά σας. Το ALEXOR προσφέρει την αξιοπιστία των ενσύρματων συναγερμών με την ευκολία που παρέχει η ασύρματη τεχνολογία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ  35€/ΜΗΝΑ